En lille ferie i særklasse uden at ligge i den dyre prisklasse

Selvom at skolernes sommerferie kun lige er afsluttet, så sidder mange allerede og længes efter en ferie igen. Desværre har de fleste ret sikkert skrabet kontoen for feriemidler på nuværende tidspunkt, men det behøver egentlig ikke at betyde at du må nøjes med at dvæle ved drømmene om en ferie. 

Planlæg din næste ferie, selvom at kontoen virker skrabet 

Hvis du ikke helt føler at du har fået holdt den ferie du egentlig trængte til, så behøver det ikke at betyde at du nu skal vente helt til din næste planlagte ferie med at trække stikket for et par dage. Hvis du har mulighed for at holde et par dage fri fra dit arbejde eller kan se at der er en weekend i kalenderen snart, hvor der ikke er pakket med familietamtam, så er det bare i gang med planlægningen.  

Er kontoen skrabet helt til bunds efter en vild sommerferie med børnene, så kan det være at du ikke lige synes at der er råd til det vilde ferieliv, men heldigvis behøver det ikke at koste alverden at holde ferie og det kan derfor være beløb du hurtigt vil kunne skrabe sammen på kort tid, du skal bruge på denne ferie. 

For nogle vil det være det hele værd at skaffe et lille lån så kontoen atter kan ligne noget der vil hænge sammen. Kigger du på kviklån fordi du på forhånd ikke vil til at forsvare dit ønske om et lån til en ferie, så kan du med fordel starte med at undersøge de muligheder der er, så du er sikker på at finde den løsning der vil være billigst i længden.  

Få børnene passet og stik af for et par dage 

Det kan dog godt lade sig gøre at få tallene til at hænge lidt sammen, hvis du er villig til at gøre lidt for det, for en lille ferie behøver som skrevet ikke at være noget der skal koste en formue. Du kan starte med at se på hvad dit formål med din lille ferie skal være. 

Har du holdt en lang sommerferie med børnene, kan det næsten være mindre ferie end hvis det er hverdag. Små børn i løbet af en ferie er især noget som kræver overskud og det er derfor sjældent at man selv får slappet af og ladet op til at klare det næste ryk på arbejdsmarkedet, når ferien igen er slut.  

Nogle småbørnsforældre vil endda afsløre at de har glædet sig til at komme tilbage på arbejdet og til den hverdag der hænger sammen pga. de faste rutiner. Er dette din situation, så kan det være at du skal finde en person der gerne vil se til børnene, mens du drager afsted og tager et par fridage. 

Hold ferie i Danmark og få stimuleret alle sanserne 

At koble af behøver ikke at være det samme som at have brug for de vilde spa- og wellnessoplevelser. For mange handler det mere om at komme ud, hvor der ikke er behov for at tage ansvar for andre end sig selv. Du behøver derfor ikke et femstjernet hotel, men vil kunne få stor glæde af hostels som prismæssigt også er at foretrække.  

Der ligger hostels overalt i Danmark, så hvis du ikke føler at du vil langt væk hjemmefra er der mulighed for det og ligeledes er der mulighed for at finde et hostel i den anden ende af Danmark. Danmark er desuden et land fyldt med historie og hvad enten du befinder dig i øst eller vest, nord eller syd vil der derfor være en god chance for at du kan komme afsted og opleve noget der kan stimulere alle sanserne, uanset hvor du ønsker at koble af i landet.