Sådan kommer du dit kæledyrs infektioner til livs

Med kæledyrs færden og ageren, er det naturligt, at der indimellem forekommer rifter eller sår, som kan virke irriterende og senere forråsarge en større eller mindre grad af infektion. Kæledyr er mere udsatte i forhold til infektion end vi mennesker, og man bør derfor forsøge at forebygge eller komme disse til livs. Læs med og bliv klogere på hvordan. 

I hundes såvel som kattes lange levetid vil der indimellem opstå situationer, hvor der er brug for virkemidler, der adskiller sig fra de almindelige helbredsmæssige virkemidler. I sådanne tilfælde er B&B Sølvvand et sandt mirakelmiddel, da det udover at fremme helingen af sår, også forebygger mod infektion. 

B&B Sølvvand 

B&B Sølvvand er et naturligt antibakterielt middel, der effektivt desinficerer alle former for sår, skrammer, misfarvninger og skæl. Det er et alsidigt vidundermiddel der på trods af den billige pris, er i stand til at kurere og skabe hurtige og synlige resultater. B&B har en PH-værdi mellem 7,2 og 7,3, og kan bruges både indvortes og udvortes. 

Udover behandling af sår og skrammer, er B&B Sølvvand også yderst effektivt ved opståen af tandproblemer. Sølvvandet indeholder 100% naturlige ingredienser, og fungerer derfor universelt, også til huller, tandsten eller belægning. 

Hvorfor er det vigtigt at komme infektioner til livs? 

Visse sår har en tendens til naturligt at hele af sig selv, og langsomt genopbygge hudens barriere og overflade til det normale. Ved kæledyr er dette dog noget mere udfordrende, da sårene hele tiden via luften udsættes for nye bakterier, samtidig med at de ikke har det samme immunforsvar, som vi mennesker, hvorfor helingsprocessen er mere kompleks og kræver mere behandling. 

Oplever du derfor ofte at dit kæledyr kommer vraltende ind af døren med nye skrammer i tide og utide, kan det være en fordel at investere i B&B Sølvvand, og således skabe de bedste helbredsmæssige forudsætninger.